Specialist in serre aanbouw

Wilt u zowel meer ruimte als daglicht in uw woning? Kies dan voor een woninguitbreiding in de vorm van een serre of tuinkamer. Als ervaren aannemer weet A.S.P. Timmerwerken B.V. precies hoe de plaatsing van een serre aanbouw in zijn werk gaat. Voordat wij starten met de bouw van uw serre of tuinkamer komen wij bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Wij streven naar uw tevredenheid en nemen uw wensen mee in het bouwplan. Bij een serre aanbouw komen heel wat werkzaamheden kijken, wij leiden alles in goede banen. Van de plaatsing van de fundering tot het aansluiten van de elektra, op ons kunt u in Purmerend rekenen!

Totaalconcept

Of u nu kiest voor een gepersonaliseerd ontwerp dat gemaakt wordt door een van onze architecten of gaat voor één van de mooie ontwerpen uit een catalogus. In Purmerend en in de omgeving van Purmerend bieden wij u een totaalconcept op het gebied van serrebouw. Van begin tot eind zijn wij uw persoonlijke aanspreekpunt, wij hanteren geen 8 tot 5 mentaliteit en geven u op elk moment van de dag terugkoppeling.

Maak een afspraak in Purmerend

Wilt u een afspraak maken met een van onze specialisten om te mogelijkheden voor een serre aanbouw te bespreken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Heeft u zelf al een aantal ideeën en wilt u weten wat dit ongeveer gaat kosten? Vraag dan een offerte aan.