Waarom kiest u ons bouwbedrijf?

A.S.P. Timmerwerken B.V. is uw bouwbedrijf in de regio Purmerend. Door onze persoonlijke betrokkenheid bij verbouwingen, renovaties en restauraties kunnen wij voor u het hoogste haalbare creëren. U kunt op elk moment van de dag een snelle terugkoppeling van ons verwachten. Onze specialisten staan namelijk vanaf de kennismaking tot en met de oplevering van uw project voor u klaar. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Door de verscheidenheid aan mogelijkheden die wij u bieden, kunnen wij elk project afstemmen op uw eigen ideeën. Heeft u geen idee hoe u de verbouwing of renovatie wilt invullen? Ook dan zijn wij er voor u met adviseren en ideeën die passen bij uw budget.

Ons inschakelen in Purmerend

Als bouwbedrijf hebben wij in de loop der jaren al heel wat ervaring opgedaan. Van het plaatsen van dakkapellen tot het bouwen van volledige woningen, wij realiseren het allemaal. Door onze ervaren specialisten te laten werken met de beste gereedschappen en materialen kunt u rekenen op een kwalitatief goed eindresultaat. Daarnaast zullen wij zowel tijdens als enige tijd na de oplevering de werkzaamheden van onze specialisten controleren. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat het eindresultaat goed is.

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten als bouwbedrijf? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek of vraag vrijblijvend een offerte aan!