Extra ruimte in uw woning

Merkt u dat u de laatste tijd ruimte te kort komt in uw woning? Of krijgt u binnenkort te maken met gezinsuitbreiding, maar wilt u niet verhuizen? Dan is een aanbouw wellicht een goede keuze. Met een aanbouw creëert u extra ruimte in uw woning, zonder dat u hoeft te verhuizen!

Aanbouw specialist in Purmerend

Bij het plaatsen van een aanbouw komt veel kijken. Het is daarom verstandig om u goed te laten adviseren en begeleiden door een ervaren aannemer. Als aannemer hebben wij in Purmerend en in de omgeving van Purmerend al vele jaren ervaring met het plaatsen van een aanbouw. de door ons aangedragen professional is u graag vakkundig van dienst.

Verschillende mogelijkheden voor aanbouw

Als u uw woning wilt uitbreiden door middel van een aanbouw zijn er verschillende mogelijkheden. Denk aan het plaatsen van een dakkapel of een serre. Eén van onze specialisten komt graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden alle mogelijkheden besproken en uw wensen op papier gezet. Wij streven naar uw tevredenheid en zullen tijdens het hele project persoonlijk betrokken zijn bij alle werkzaamheden. Wilt u meer weten over het plaatsen van een aanbouw of direct een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.