Direct een aannemer nodig in Purmerend? Bel 075 300 1726 Of vul het formulier in

Aanbouw en uitbouw in Purmerend Wij staan in Purmerend voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Purmerend, hoofdvestiging Wormerveer

Aanbouw en uitbouw in Purmerend

Heeft u behoefte aan meer ruimte of staat moderniseren van uw woning op de agenda? A.S.P. Timmerwerken B.V. helpt u daarbij. Onze kennis van aanbouw en uitbouw in Purmerend stelt ons in staat om uw woonwensen met plezier te realiseren. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. staan we naast u om elke stap van uw project vlekkeloos en zorgenvrij te doorlopen.

Wat kan A.S.P. Timmerwerken B.V. voor u doen?

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. hebben we vele opties beschikbaar op het gebied van aanbouw en uitbouw in Purmerend. Of u nu droomt van het laten plaatsen van een op maat gemaakte dakkapel, het uitbouwen van uw woonkamer, het toevoegen van een keuken of het realiseren van een tuinkamer, wij zijn er voor u. Elk project wordt met veel aandacht en zorg uitgevoerd, zodat u zeker weet dat het eindresultaat aan uw wensen voldoet.

Dakkapellen op maat maken

Het plaatsen van een dakkapel op uw zolderruimte zorgt voor extra licht en ruimte, en het kan ook de uitstraling van uw huis ten goede veranderen. Wij bij A.S.P. Timmerwerken B.V. hebben ruime ervaring in het op maat bouwen van dakkapellen. We houden rekening met uw wensen en eisen en zorgen ervoor dat het ontwerp perfect aansluit op de stijl van uw woning. Wij kunnen u hier meer vertellen over het op maat laten maken van een dakkapel.

Uitbouw van de woonkamer

De woonkamer wordt vaak gezien als het hart van uw woning, waar u kunt bijkomen en samen zijn met uw gezin. Meer ruimte en een gezellige én comfortabele omgeving krijgt u door uw woonkamer uit te bouwen. Samen werken we aan een uitbouw die niet alleen functioneel is, maar ook fraai vormgegeven. De mogelijkheden die wij bieden in Purmerend kunt u hier vinden.

Keuken aanbouw

Een goede keukenindeling en voldoende ruimte zorgen ervoor dat koken een feest wordt en bieden tevens plaats om samen te zijn met uw dierbaren. Het investeren in een keukenuitbouw kan een slimme oplossing zijn als uw keuken weinig ruimte biedt of verouderd is. Uw droomkeuken verwezenlijken? Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. kan het. Ontdek wat er mogelijk is voor het aanbouwen van een keuken. Lees hier meer over de mogelijk heden van een keuken aanbouw.

Tuinkamer aanbouwen

Een tuinkamer zorgt voor een harmonieuze overgang tussen huis en tuin. Een geweldige ruimte om tot rust te komen, productief te werken of de natuur te bewonderen, ongeacht de weersomstandigheden. Bent u nieuwsgierig naar het bouwen van een tuinkamer? U kunt meer vinden op onze pagina over het aanbouwen van een tuinkamer.

Neem contact op met A.S.P. Timmerwerken B.V.

Bent u klaar om uw woonruimte te verbeteren en te vergroten? Uw huis uitbreiden en moderniseren? Van keuken tot dakkapel, wij helpen u graag. Overweegt u uw huis te upgraden en extra ruimte toe te voegen?

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1726

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.