Direct een aannemer nodig in Purmerend? Bel 075 300 1726 Of vul het formulier in

Werkzaam in Purmerend, hoofdvestiging Wormerveer

Appartement renoveren Purmerend

Heeft u de wens om uw appartement in Purmerend te renoveren? Daarom helpen wij u bij elke fase van het renovatieproces. We begeleiden u met elk aspect van de renovatie.

Of u nu de uitstraling van een enkele kamer wilt verbeteren of een volledige renovatie van uw appartement wilt. A.S.P. Timmerwerken B.V. zorgt ervoor dat het eindresultaat aan uw wensen voldoet. Bel ons via 075 300 1726 voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek.

Verhoogd wooncomfort

Renovatie van een appartement biedt vele voordelen en een forse verbetering van uw wooncomfort. Visualiseer een moderne indeling, betere isolatie, en materialen die duurzaam zijn. Deze renovatie maakt uw appartement mooier en energiezuiniger.

Waardevermeerdering appartement

Een gerenoveerd appartement kan de waarde van uw appartement aanzienlijk verhogen. Dit is zeker belangrijk als u in de toekomst uw appartement wilt verkopen. Kopers hebben meer geld over voor een appartement dat zowel modern als goed onderhouden is.

Personaliseer uw appartement in Purmerend

Met een renovatie kunt u uw appartement volledig aan uw eigen smaak aanpassen. Of u nu een open keuken wilt, een luxueuze badkamer of extra opbergruimte, alles is mogelijk met een renovatie op maat. Voor een adviesgesprek kunt u zonder verplichting contact opnemen met A.S.P. Timmerwerken B.V. via 075 300 1726.

Verduurzaming van uw appartement

Veelvoorkomende renovaties richten zich vaak op het optimaliseren van de energiezuinigheid van een appartement. Bijvoorbeeld door betere isolatie, dubbele ramen of een energiezuinig verwarmingssysteem te plaatsen. Op deze manier bespaart u in de toekomst op uw energiekosten.

Tips voor een succesvolle appartement renovatie

Wat u betaalt voor een appartement renovatie kan erg verschillend zijn, met name door de omvang van de werkzaamheden en het soort materialen dat wordt gebruikt. Een goed plan is noodzaak voor een renovatie die slaagt. Dit betreft niet alleen een ontwerp en een budget, maar ook een overzichtelijke planning van de werkzaamheden.

Bij het inschatten van kosten, is het verstandig om ook rekening te houden met onverwachte uitgaven. Het is verstandig een marge te reserveren in uw budget om verrassingen te voorkomen. Overweegt u een renovatie voor uw appartement in Purmerend?

U kunt nu contact opnemen met A.S.P. Timmerwerken B.V.. Neem vrijblijvend contact op met ons door ons te bellen op 075 300 1726 of het contactformulier online in te vullen. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Bel ons dan op 075 300 1726 of gebruik het contactformulier op onze website.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1726

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor appartement renoveren?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!