Direct een aannemer nodig in Purmerend? Bel 075 300 1726 Of vul het formulier in

Werkzaam in Purmerend, hoofdvestiging Wormerveer

Boerderij renoveren Purmerend

Het vernieuwen van een boerderij in Purmerend brengt veel avontuur met zich mee. Uw oude boerderijen kunnen met de hulp van A.S.P. Timmerwerken B.V. worden veranderd in moderne en comfortabele woningen. We hechten veel waarde aan het behoud van de originele uitstraling van de boerderij.

Waarom een boerderij renoveren?

Het opknappen van een boerderij heeft vele voordelen, zoals een verhoogd wooncomfort. Voorbeelden hiervan zijn verbeterde isolatie, een moderne keuken en badkamers, en energiezuinige installaties. Een grondige renovatie kan de marktwaarde van uw boerderij een stevige boost geven.

Bij een renovatie kunt u de unieke historische karakteristieken van uw boerderij behouden en herstellen. Dankzij deze aanpak blijft de originele charme van het pand behouden en voldoet het aan de moderne woonstandaarden. U kunt vrijblijvend contact opnemen met A.S.P. Timmerwerken B.V. via 075 300 1726 om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact op met A.S.P. Timmerwerken B.V. via 075 300 1726 om te ontdekken wat wij voor u kunnen doen.

Renovatiewerkzaamheden bij boerderijen

Dak- en gevelrenovatie zijn vaak gewilde werkzaamheden bij oude boerderijen. Een stevig en goed geïsoleerd dak is essentieel voor elke woning, maar kan vooral bij oude boerderijen een verschil maken. De uitstraling van uw boerderij hangt grotendeels af van de gevel, en met een renovatie kunt u bovendien de isolatie verbeteren.

A.S.P. Timmerwerken B.V. helpt!

Een degelijk renovatieplan is onmisbaar bij omvangrijke projecten zoals deze, en A.S.P. Timmerwerken B.V. biedt de nodige ondersteuning. Het plan voorziet niet alleen in een ontwerp en budget, maar ook in een duidelijke planning voor het traject. Voor grote renovaties zoals die van een boerderij is een uitgebreide voorbereiding noodzakelijk. A.S.P. Timmerwerken B.V. biedt u de nodige ondersteuning.

Het begint allemaal met een gedetailleerde technische inspectie van het gebouw om de huidige conditie vast te stellen en verborgen gebreken te detecteren. De inspectie omvat de fundering, het dak, de gevels en de installaties. Vervolgens maken we een gedegen plan waarin alle aspecten van de renovatie worden meegenomen.

Op basis van de inspectieresultaten en uw wensen maken wij een schetsontwerp. Onze haalbaarheidsstudie helpt ons te bepalen wat mogelijk is op technisch en financieel vlak. Denkt u aan renovatie voor uw boerderij in Purmerend of omgeving? Contacteer dan vandaag nog A.S.P. Timmerwerken B.V.!


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1726

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor boerderij renoveren?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!