Direct een aannemer nodig in Purmerend? Bel 075 300 1726 Of vul het formulier in

Werkzaam in Purmerend, hoofdvestiging Wormerveer

Appartement verbouwen Purmerend

Laat uw appartement verbouwing in Purmerend over aan de experts van A.S.P. Timmerwerken B.V.. Wilt u uw huidige appartement opknappen of uw zolder verbouwen tot een prachtige leefruimte? Wij staan voor u klaar. Onze zorgvuldigheid en vakmanschap garanderen een probleemloze verbouwing voor u.

Meer wooncomfort

Verbouwingen kunnen uw wooncomfort aanzienlijk verbeteren. Met een betere indeling, nieuwe voorzieningen en verbeterde isolatie. Hierdoor voelt uw appartement als een fijnere woonplek.

Waardevermeerdering appartement

Het uitvoeren van een kwalitatieve verbouwing kan ervoor zorgen dat uw appartement in waarde stijgt. Dit kan met name interessant zijn wanneer u overweegt uw appartement later te verkopen. Een goed onderhouden en modern appartement kan kopers ertoe brengen meer te betalen.

Keukenrenovatie appartement Purmerend

Dankzij een nieuwe keuken krijgt uw appartement een moderne look en geniet u meer van koken. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. kunt u terecht voor het ontwerpen van een keuken die functioneel én stijlvol is, helemaal volgens uw wensen. Een renovatie van uw huidige keuken behoort eveneens tot onze diensten.

Badkamerrenovatie appartement Purmerend

Een moderne badkamer zorgt voor meer gebruiksgemak en een waardevolle stijging in de waarde van uw appartement. Wij regelen een volledige badkamer renovatie voor u, inclusief nieuwe tegels, sanitair en verlichting. Restauratie van uw bestaande badkamer is mogelijk, hoewel dit situatiegericht is.

Staat er een verbouwing van uw appartement in Purmerend op de planning? A.S.P. Timmerwerken B.V. helpt u graag als uw betrouwbare verbouwingsspecialist. Dankzij onze expertise en oog voor detail realiseren we een appartement dat geheel aan uw verwachtingen voldoet. Bel 075 300 1726 voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek. Contacteer ons voor meer informatie en een gratis adviesgesprek via 075 300 1726.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1726

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor appartement verbouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!