Direct een aannemer nodig in Purmerend? Bel 075 300 1726 Of vul het formulier in

Garage ombouwen tot woning in Purmerend Wij staan in Purmerend voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Purmerend, hoofdvestiging Wormerveer

Garage ombouwen tot woning in Purmerend

Uw garage of schuur in Purmerend tot woonruimte maken is een uitstekende manier om meer ruimte te verkrijgen. Voor een studio, gastenverblijf of thuiskantoor zijn de mogelijkheden legio. A.S.P. Timmerwerken B.V. helpt u bij het verwezenlijken van uw project. A.S.P. Timmerwerken B.V. kan uw droom van het ombouwen van een schuur of garage naar een woning waarmaken.

Waarom een schuur of garage ombouwen?

Een hoofdzakelijke reden is dat deze verbouwing leidt tot een grote stijging van uw huizenwaarde. Daarnaast biedt het u de kans om extra woonruimte te maken zonder te verhuizen. Het is perfect voor een gezin dat uitbreidt, een werkplek thuis, of als een plek voor gasten om te blijven.

Vergunningen en regelgeving

Controleer of er een vergunning nodig is voor de verbouwing voordat u aan de slag gaat. In de meeste situaties is dit een vereiste, het is daarom raadzaam om te vragen aan de gemeente van Purmerend welke vergunningen en goedkeuringen nodig zijn. Na het verkrijgen van de benodigde vergunningen en het afronden van de plannen, kan de daadwerkelijke verbouwing beginnen.

Het transformeren van uw schuur of garage naar een woonruimte in Purmerend kan zowel veeleisend als lonend zijn. Een zorgvuldige planning, in orde gemaakte vergunningen en nauwkeurige uitvoering maken uw woning uniek en verhogen de waarde. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. helpen wij u graag met elke stap van uw project. Neem vandaag nog contact met ons op via 075 300 1726 om alle opties te bespreken!

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1726

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.