Direct een aannemer nodig in Purmerend? Bel 075 300 1726 Of vul het formulier in

Keuken aanbouw Purmerend Wij staan in Purmerend voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Purmerend, hoofdvestiging Wormerveer

Keuken aanbouw Purmerend

Door uw keuken uit te breiden, haalt u meer ruimte en comfort in uw woning. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. beseffen we dat een keuken een belangrijke plek is, niet alleen om te koken, maar ook als het hart van uw huis. Een goed voorbereidingsproces is de sleutel tot het slagen van uw droomkeukenproject.

Welke verwachtingen heeft u voor de nieuwe keuken en waar zou u deze graag realiseren? Is de woonkeuken op haar huidige plek voldoende, of heeft u een uitbreiding op een andere plek in huis nodig? Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. werken we samen met u om antwoorden te vinden op deze vragen en een gedetailleerd plan te maken dat past binnen uw verwachtingen en budget.

Vergunningsvereisten

Voordat u met de bouw start, moet u nagaan of een bouwvergunning noodzakelijk is. Dit kan afhangen van de omvang van de uitbouw en de structurele veranderingen die nodig zijn. Voor de meeste keukenuitbouwen heeft u geen vergunning nodig, maar om zeker te zijn kunt u het beste de gemeente in Purmerend raadplegen.

Verschillende uitbouwmogelijkheden

Glazen uitbouw: Creëer een lichte en open ruimte met veel glas. Dit kan een serre-achtige structuur zijn die naadloos overgaat in uw tuin. Traditionele aanbouw: De combinatie van een plat dak met een mogelijke lichtstraat voorziet uw ruimte van extra daglicht. Keuken met tuinuitzicht: Dankzij de openslaande deuren naar de tuin ervaart u een vloeiende overgang tussen binnen en buiten, vooral prettig in de zomertijd.

Kosten van een keukenuitbouw

De uiteindelijke kosten voor het uitbreiden van uw keuken worden bepaald door de grootte van de uitbouw, de gekozen materialen en extra opties zoals isolatie en verlichting. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. bieden we ontwerpen op maat die passen bij uw financiële mogelijkheden. Bij het eerste gesprek analyseren we uw wensen en voorzien we u van een gedetailleerd kostenplaatje, zodat u een helder inzicht krijgt in de kosten.

De perfecte keukenuitbouw met A.S.P. Timmerwerken B.V.

Het creëren van meer keukenruimte met een aanbouw in Purmerend is een aantrekkelijke en waardevolle verbetering van uw woning. Met het juiste plan, de juiste uitvoering en de ondersteuning van A.S.P. Timmerwerken B.V. kunt u een functionele en stijlvolle ruimte realiseren die geheel voldoet aan uw eisen. We ondersteunen u van de eerste schetsen tot de laatste details, zodat uw project een succes wordt.

Wij helpen en adviseren u graag om de beste keuzes te maken voor uw situatie. Bel ons op 075 300 1726 en kom te weten welke diensten wij u kunnen aanbieden. Uw gedroomde keuken is gemakkelijker te realiseren dan gedacht!

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1726

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.