Direct een aannemer nodig in Purmerend? Bel 075 300 1726 Of vul het formulier in

Tuinkamer aanbouwen

Wij staan in Purmerend voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Purmerend, hoofdvestiging Wormerveer

Tuinkamer aanbouwen Purmerend

Wilt u uw woonruimte vergroten en tegelijkertijd optimaal van uw tuin genieten? Denk dan eens aan de toevoeging van een tuinkamer. Voor alle seizoenen is een tuinkamer perfect: een mix van binnencomfort en buitenlucht. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. realiseren we met plezier uw tuinkamerwensen in Purmerend.

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is een semi-geïsoleerde ruimte die aan uw huis is gebouwd, met veel glas, wat u het hele jaar door laat genieten van uw tuin. Voor wie extra ruimte wil zonder een grote verbouwing, is dit de ideale oplossing. Door uw tuinkamer te integreren met uw terras, creëert u een soepele overgang tussen binnen en buiten.

Een groot voordeel van een tuinkamer is het overvloedige daglicht: de glazen wanden en daken laten enorm veel licht binnen. U heeft flexibele opties voor het gebruik; gebruik de ruimte als eetkamer, ontspanningsruimte, werkplek of als speelkamer voor de kinderen. Snelle installatie: Een tuinkamer kan vlugger worden gerealiseerd en vaak zonder vergunning vergeleken met een uitbouw.

Waarom kiezen voor A.S.P. Timmerwerken B.V.?

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. staan we voor kwaliteit en gelukkige klanten. Ons vakkundig team in Purmerend voert elk project met veel passie en vakmanschap uit. We luisteren naar uw wensen en bieden maatwerkoplossingen die uw verwachtingen overtreffen. Interesse in een droomtuinkamer? Bel ons vandaag nog op 075 300 1726 voor vrijblijvend advies.

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1726

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.