Direct een aannemer nodig in Purmerend? Bel 075 300 1726 Of vul het formulier in

Werkzaam in Purmerend, hoofdvestiging Wormerveer

Huis laten bouwen Purmerend

Een huis laten bouwen is een grote en spannende onderneming. Wij bij A.S.P. Timmerwerken B.V. realiseren ons dat dit een opmerkelijk moment in uw leven is. We begeleiden u graag in het proces om uw droomhuis te realiseren.

Waarom kiezen voor nieuwbouw in Purmerend?

Een nieuwbouwhuis biedt veel voordelen; u kunt het huis volledig naar uw wensen laten ontwerpen en bouwen. Een nieuwbouwwoning voldoet aan de nieuwste normen op het gebied van bouw en milieu, wat leidt tot energiezuinige en duurzame eigenschappen. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. streven we ernaar dat uw nieuwe huis in Purmerend perfect aansluit bij uw eisen en dat u zich er snel thuis voelt.

In Purmerend en wijde omgeving hebben wij heel veel succesvolle projecten voltooid. Voor de bouw van een nieuw huis, een verbouwing of een renovatie, kunt u bij A.S.P. Timmerwerken B.V. terecht. Contacteer ons zonder verplichting via 075 300 1726 en ontdek hoe wij u kunnen helpen.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1726

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor huis bouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!