Direct een aannemer nodig in Purmerend? Bel 075 300 1726 Of vul het formulier in

Werkzaam in Purmerend, hoofdvestiging Wormerveer

Woning verbouwen Purmerend

Het vernieuwen van een woning kan zowel uitdagend als lucratief zijn. We begrijpen bij A.S.P. Timmerwerken B.V. dat het ontzettend belangrijk is om uw huis aan te passen aan uw specifieke wensen. Of u nu overweegt een enkele kamer te vernieuwen of uw hele huis te renoveren, wij staan klaar om u te helpen.

Waarom uw woning verbouwen?

Verbouwen kan noodzakelijk zijn of gewoon een wens om iets te verbeteren, met verschillende redenen eraan ten grondslag. Misschien zoekt u naar manieren om meer ruimte te maken, uw woning praktischer in te delen, of een moderne touch aan uw interieur te geven. Wist u dat verbouwen de waarde van uw huis kan verhogen? Dit maakt het een verstandige investering voor de toekomst.

Creëer meer leefruimte

Om meer ruimte te krijgen, kiezen veel mensen ervoor hun huis grondig te verbouwen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een uitbouw aan de achterzijde van uw woning, een dakkapel op de zolder of door twee kamers samen te voegen. Onze expertise bij A.S.P. Timmerwerken B.V. met diverse projecten stelt ons in staat om u te begeleiden naar de beste oplossing voor uw situatie in Purmerend.

Moderniseren

Een woning moderniseren is een veelvoorkomende motivatie om te verbouwen. U kunt de keuken renoveren, de badkamer vernieuwen, nieuwe vloeren plaatsen of oude installaties vervangen. Met moderne aanpassingen profiteert u zowel van een hoger wooncomfort als van een efficiënter energiegebruik.

Keukenrenovatie

Uw keuken is vaak het centrale punt in uw huis en kan het woongenot aanzienlijk doen toenemen. Of het nu gaat om een nieuwe keuken of de renovatie van uw bestaande keuken, Wij begeleiden u graag bij elke stap naar uw ideale keuken.

Badkamerrenovatie

Een nieuwe badkamer kan een verfrissende en luxueuze uitstraling geven aan uw woning. Wij adviseren u graag over de laatste trends en materialen, en verzekeren een zorgvuldige en efficiënte installatie. Het aanleggen van een extra badkamer of toilet in uw huis is een van onze diensten.

Uitbouw en aanbouw

Een aanbouw of uitbouw biedt u de mogelijkheid om meer leefruimte te creëren, zonder dat u hoeft te verhuizen. Dit kan bijvoorbeeld een uitbreiding van de woonkamer, een serre of een extra slaapkamer zijn. A.S.P. Timmerwerken B.V. begeleidt u van de eerste stappen tot de laatste, van de fundering tot het dak.

Zolderverbouwing

In veel huizen valt er nog veel ruimtewinst te behalen door een ongebruikte zolder in te richten als extra leefruimte. Plaats een dakkapel of dakraam en tover uw zolder om tot een extra kamer zoals een slaapkamer, kantoor of speelkamer. Een verbouwing vraagt om een behoorlijke investering, maar dit kan op de lange termijn veel opleveren.

Contact opnemen met A.S.P. Timmerwerken B.V.

Overweegt u een aanpassing van uw huis in Purmerend? Vraag een specialistisch advies en een offerte op maat aan bij A.S.P. Timmerwerken B.V.. Wij staan te popelen om met u aan de slag te gaan om uw droomhuis te creëren!


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1726

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor woning verbouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!