Direct een aannemer nodig in Purmerend? Bel 075 300 1726 Of vul het formulier in

Werkzaam in Purmerend, hoofdvestiging Wormerveer

Loods bouwen Purmerend

Overweegt u een loods in Purmerend te bouwen? Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. helpen wij u graag om uw bouwwensen waar te maken. Een loods biedt vele mogelijkheden en kan dienen als opslagruimte, werkplaats of zelfs als kantoorruimte. Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering zorgen wij ervoor dat uw project zonder hobbels verloopt.

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. besteden we veel zorg en aandacht aan alle stadia van het bouwproces. We beginnen met een zorgvuldige inventarisatie van uw wensen en vereisten. Na overleg maken we een ontwerp dat perfect afgestemd is op uw behoeften.

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zorgen onze ervaren bouwkundigen ervoor dat het bouwproces vlot verloopt, terwijl we u steeds op de hoogte houden als opdrachtgever. We bespreken samen met u uw wensen en voorkeuren. Wat is uw doel met de loods? Welke afmetingen en indeling wilt u? Wij maken een aangepaste ontwerp op basis van uw input, waarbij functionaliteit, esthetiek en budget in acht worden genomen.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. staan we bekend om onze toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit. Onze keuze voor milieuvriendelijke materialen garandeert een lange levensduur. Onze ervaren vakmensen werken met zorg en precisie, zodat u een loods krijgt die voldoet aan alle moderne eisen.

Diverse soorten loodsen

Bij ons vindt u loodsen in verschillende uitvoeringen, aangepast aan wat u nodig heeft. Opslagloodsen: Bijzonder geschikt voor het veilig opbergen van goederen, materialen en producten van de landbouw. Een bedrijfsloods kan gebruikt worden voor productie, opslag en kantoorwerk.

Agrarische loodsen: Ontworpen voor gebruik in de landbouw, zoals het opslaan van werktuigen en gewassen. Speciale projecten: Heeft u een uniek project in gedachten? Wij denken graag met u mee en bieden maatwerkoplossingen. Heeft u bouwplannen voor een loods in Purmerend? Neem dan contact op met A.S.P. Timmerwerken B.V..


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1726

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor loods bouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!