Direct een aannemer nodig in Purmerend? Bel 075 300 1726 Of vul het formulier in

Werkzaam in Purmerend, hoofdvestiging Wormerveer

Schuur bouwen

Schuur bouwen Purmerend

Een schuur is de perfecte manier om zowel extra bergruimte te creëren als de uitstraling van uw tuin te verbeteren. A.S.P. Timmerwerken B.V. helpt u enthousiast bij het creëren van uw ideale schuur in Purmerend. Hieronder vindt u uitgebreide informatie over de voordelen, soorten schuren en het bouwproces.

U krijgt van ons advies bij de aanvraag van vergunningen en wij waarborgen een ontwerp dat voldoet aan alle bouwregels in Purmerend. Wanneer alle voorbereidingen goedgekeurd zijn, gaan we beginnen met de constructie van uw schuur. Wij werken nauwgezet en met precisie om ervoor te zorgen dat uw schuur aan alle kwaliteitseisen voldoet, dankzij ons vakkundig team.

We gaan gezamenlijk na welke locatie, afmetingen, materialen en eventuele extra functies zoals elektriciteit en water gewenst zijn. Later maken we een nauwgezet plan en bieden we u een offerte aan die geheel op maat is. Voor het bouwen van een schuur is een bouwvergunning in veel gevallen noodzakelijk.

Het bouwproces

Een schuurproject vereist precies uitgevoerde plannen en een perfecte uitvoering. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. bieden we complete begeleiding van start tot finish. Onze ontwerpers starten met een plan dat nauw aansluit bij uw specifieke behoeften.

Metalen schuur Purmerend

Een schuur van metaal is stevig, gaat zeer lang mee en vergt weinig onderhoudswerk. Ze beschermen tegen weersinvloeden en zijn brandveilig. Ze zijn beschikbaar in diverse kleuren en stijlen.

Houten schuur Purmerend

Door een houten schuur te plaatsen, voorziet u uw tuin van een warme, natuurlijke uitstraling. Hout is milieuvriendelijk en zorgt voor prima isolatie. Met een ruime selectie aan houtsoorten en afwerkingen, kunt u de schuur precies aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur.

Soorten schuren

Of u nu een houten, stenen of metalen schuur wilt, A.S.P. Timmerwerken B.V. helpt u met ontwerp en bouw. A.S.P. Timmerwerken B.V. is specialist in de bouw van schuren van verschillende materialen, zoals hout, steen en metaal. Met ons creëert u een schuur die naadloos aansluit op uw wensen en budgettaire mogelijkheden.

Multifunctioneel

Een schuur biedt uitkomst voor het opbergen van items zoals tuingereedschap, fietsen, tuinmeubelen en andere zaken die u niet binnen wilt hebben. Een schuur is multifunctioneel en biedt verschillende gebruiksmogelijkheden. Of u nu een thuiswerkplek zoekt, een hobbyruimte wilt inrichten of een klusruimte nodig heeft, een schuur biedt u de gewenste flexibiliteit.

Voordelen van een schuur laten bouwen

Er kleven talrijke voordelen aan het laten bouwen van een schuur. Het geeft niet alleen extra opbergruimte, maar kan tevens als werkplaats, hobbyruimte of zelfs als een klein kantoor benut worden. Uw woning kan in waarde stijgen dankzij een goede schuur.

Een schuur op maat

A.S.P. Timmerwerken B.V. zorgt voor een schuur die helemaal naar uw wensen is ontworpen. Zou u graag een schuur laten bouwen in Purmerend? Voor een adviesgesprek zonder kosten, neemt u contact op via 075 300 1726.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1726

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor schuur bouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!