Direct een aannemer nodig in Purmerend? Bel 075 300 1726 Of vul het formulier in

Woonkamer uitbouwen Purmerend Wij staan in Purmerend voor u klaar!
Een Aannemer
Werkzaam in Purmerend, hoofdvestiging Wormerveer

Woonkamer uitbouwen Purmerend

Meer ruimte en comfort in uw huis realiseren? Kies voor een uitbouw van uw woonkamer. Bent u op zoek naar een manier om uw huis uit te breiden met meer leefruimte, een open keuken of een speelkamer voor de kinderen? Een uitbouw biedt vele opties. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. staan we voor u klaar om uw droomuitbouw werkelijkheid te maken.

Een uitbouw zorgt voor een grotere woonkamer, wat uw leefruimte vergroot en het wooncomfort verhoogt. Uw woning aanpassen aan nieuwe behoeften kan zonder dat u hoeft te verhuizen. Laat A.S.P. Timmerwerken B.V. uw droomuitbouw realiseren in Purmerend.

Waarom uw woonkamer uitbouwen?

Meer ruimte: Maak extra ruimte voor een eetgedeelte, een speelhoek voor de kinderen of een gezellig zitgedeelte. Betere lichtinval: Met een schuifpui of grote ramen haalt u meer daglicht uw woning binnen. Een professioneel uitgevoerde uitbouw kan de woningwaarde aanzienlijk doen toenemen.

Meer ruimte en comfort: Verhoog uw wooncomfort met een uitbouw, perfect geschikt voor uitbreidende gezinnen. De kosten voor het uitbreiden van een woonkamer kunnen flink uiteenlopen, afhankelijk van de afmetingen, het type uitbreiding en de gekozen materialen. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. zorgen we ervoor dat u een transparante offerte ontvangt zonder verborgen kosten.

Vergunningen en regelgeving

Voor de meeste uitbouwen aan de achterkant van uw woning is geen vergunning nodig, mits deze binnen bepaalde afmetingen blijft. Om geen verrassingen tegen te komen, is het verstandig om dit eerst bij de gemeente van Purmerend na te vragen. Indien een vergunning noodzakelijk is, helpen wij u bij A.S.P. Timmerwerken B.V. met het aanvragen daarvan.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is uw aannemer in Purmerend

Stap voor stap uw droomuitbouw verwezenlijken met A.S.P. Timmerwerken B.V. in Purmerend. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat wij voor uw woning kunnen doen. Wij zijn bereikbaar via 075 300 1726 of onderstaand contactformulier.

Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1726

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.