Direct een aannemer nodig in Purmerend? Bel 075 300 1726 Of vul het formulier in

Werkzaam in Purmerend, hoofdvestiging Wormerveer

Garage bouwen

garage op maat Purmerend

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. laat u uw garage precies op maat maken. U heeft bij ons een brede selectie aan afmetingen, materialen, daken en extra functies. Samen met u maken we een ontwerp dat perfect aansluit op uw wensen en behoeften.

Garage bouwen Purmerend

Het neerzetten van een garage is een slimme keuze die uw woning meer waard maakt. Bescherm uw voertuigen en geniet van extra opbergruimte met een garage. Ons team van A.S.P. Timmerwerken B.V. staat klaar om uw droomgarage in Purmerend werkelijkheid te maken.

Extra opbergruimte

De extra opbergruimte is een van de grootste voordelen van het hebben van een garage. In uw garage kunt u behalve uw auto eveneens fietsen, tuinmeubilair, gereedschap en andere spullen kwijt die u liever niet binnen bewaart. Wanneer uw garage goed georganiseerd is, heeft u altijd alles binnen handbereik.

Bescherming voor uw auto

Een garage biedt de ideale bescherming voor uw voertuig. Een veilige en droge plek voor uw voertuig verlengt de levensduur. U hoeft zich ook geen zorgen meer te maken over krabben in de winter of een hete auto in de zomer.

Verschillende soorten garages

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. bieden we oplossingen voor het bouwen van verschillende soorten garages. Zo vind u een een oplossing vindt die perfect bij uw wensen en budget past. Hieronder vindt u een bespreking van populaire keuzemogelijkheden.

Houten garages

Met een houten garage voegt u een warme, natuurlijke look toe aan uw huis. Geef uw garage een persoonlijke touch door een keuze te maken uit diverse houtsoorten en afwerkingen. Door hout te gebruiken, heeft uw garage uitstekende isolatie en blijft het door alle seizoenen heen op een comfortabele temperatuur

Stenen garages

Een stenen garage biedt een combinatie van duurzaamheid, stevigheid en lage onderhoudskosten. Met een stenen garage heeft u uitstekende isolatie en bescherming bij brand. Met de diverse bouwstijlen en afwerkingen die u kunt kiezen, zal uw garage volledig afgestemd zijn op uw huis.

Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. in Purmerend bieden we alleen garages op maat aan, geen prefab structuren. Onze specialisatie is aanbouw, verbouw, renovatie en het op maat maken van dakkapellen. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. garanderen we vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service.

Het bouwproces van een garage

Het proces van het bouwen van een garage vraagt om aandachtige planning en foutloze uitvoering. Bij A.S.P. Timmerwerken B.V. helpen we u bij iedere stap in het proces. Het eerste wat we doen is samen met u een ontwerp maken dat voldoet aan uw wensen en behoeften.

We zetten samen de plaats, de afmetingen, de gekozen materialen en eventuele extra functies zoals stroom en water vast. We zorgen er vervolgens voor dat u een gedetailleerd plan en een persoonlijke offerte krijgt. Bij de meeste bouwprojecten voor een garage heeft u een bouwvergunning nodig.

Wanneer alles geregeld en voorbereid is, starten we met de bouw van uw garage. Het team van vakmensen bij A.S.P. Timmerwerken B.V. werkt met zorg en precisie zodat uw garage aan alle kwaliteitsnormen voldoet. Afhankelijk van het type garage en de specificaties varieert de tijd die nodig is voor de bouw.

Na het afronden van de bouw, zorgen we voor de afwerking en eventuele toevoeging van functies zoals een elektrische garagedeur of verlichting. Na de bouw en afwerking leveren we de garage op en doen we een laatste controle om te zorgen dat alles naar wens is. Bij vragen of problemen na de oplevering helpen we u altijd graag verder.

Contact opnemen met A.S.P. Timmerwerken B.V.

Bent u geïnteresseerd in de bouw van een garage in Purmerend? Voor een oriënterend gesprek kunt u contact opnemen met A.S.P. Timmerwerken B.V.. Voor vragen kunt u ons bellen op 075 300 1726 of het contactformulier op deze pagina invullen.


Snel een medewerker spreken? Bel 075 300 1726

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor garage bouwen?

Over A.S.P. Timmerwerken B.V.

A.S.P. Timmerwerken B.V. is een vertrouwd adres voor al uw maatwerk op het gebied van nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en restauratie. Kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf bestaat sinds 1998 en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.


Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van utiliteitsbouw.


U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.


Bouwgarant,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,SWK,Woningborg,VMRG Keurmerk,NOM Keur,DUBO Keur,SKG - IKOB: BKB,NaturePlus,DIBt,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!