Ruimte creëren door een dakkapel

Tegenwoordig krijgen we steeds meer aanvragen binnen voor het plaatsen van een dakkapel. Het is een veelgebruikte methode om meer ruimte in bijvoorbeeld uw slaapkamer of badkamer te creëren. Als aannemer hebben wij in de regio Purmerend ruime ervaring met het plaatsen van dakkapellen. A.S.P. Timmerwerken B.V. graag bij u langs om u te voorzien van een vrijblijvend advies over de mogelijkheden in uw woning.

Goede investering

Als u kiest voor de plaatsing van een dakkapel creëert u niet alleen extra ruimte in uw woning. De plaatsing van een dakkapel zorgt ook voor een stijging van de waarde van uw woning. Een dakkapel zal uiteindelijk dus een goede investering zijn! Wilt u weten welk type geschikt is voor uw woning? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek met een van onze aannemers. Wij streven naar een persoonlijke aanpak en voorzien u graag van adviezen. Een dakkapel is verkrijgbaar in veel verschillende prijsklassen en leverbaar in verschillende materialen, wij zullen dus altijd een dakkapel vinden die bij uw wensen past!

In Purmerend belt u onze dakkapel specialist

Niet alleen met een dakkapel kunt u meer ruimte in uw woning creëren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van aanbouw? Neem dan contact met ons op.