Nieuwbouw in Purmerend

Wilt u een huis bouwen in Purmerend of in de omgeving van Purmerend? Als u uw eigen huis wilt bouwen komt daar veel bij kijken. Met alleen het kopen van een kavel bent u er nog niet. U heeft een aannemer nodig die ervoor zorgt dat alles van begin tot eind goed verloopt.

Een huis bouwen volgens uw eigen wensen

Als ervaren aannemer helpt de door ons aangedragen professional u met het bouwen van uw huis en komen wij graag bij u langs om uw wensen op papier te zetten. Aan de hand van deze wensen kan een architect een gepersonaliseerd ontwerp voor u maken. In het ontwerp, ook wel bouwplan genoemd, komen verschillende zaken aan de orde, denk hierbij aan:

  • Het bouwbesluit
  • De gemeentelijke bouwverordening
  • De bouwvergunning
  • De bouwmaterialen

Uiteindelijk zal de gemeente toetsen of uw bouwplan voldoet aan het bouwbesluit en het bestemmingsplan. Wilt u meer weten over de werkzaamheden die komen kijken bij het bouwen van een huis? Neem dan contact met ons op.

Bouwvergunning

Voordat u kunt starten met het bouwen van uw nieuwe woning heeft u een bouwvergunning nodig. De aanvraag hiervoor kunt u indienen met de gemeente. Deze zal de aanvraag beoordelen op diverse punten. Wilt u meer weten over de aanvraag van een bouwvergunning? Ga dan bij uw gemeente langs voor meer informatie of vraag direct een bouwvergunning aan via het Omgevingsloket online van het ministerie van VROM.