Restauratie van uw pand

Woont u in een monumentaal pand en wilt u deze laten restaureren? Dan raden wij het u aan om uw pand van te voren goed te laten inspecteren. Eén van de specialisten van de door ons aangedragen professional komt graag bij u langs om uw pand voor de restauratie te controleren op de staat van onderhoud. Door deze controle te laten uitvoeren komt u niet voor grote verrassingen te staan. Zodra u weet wat de bouwkundige staat van uw pand is kan er een definitief restauratieplan uitgewerkt worden. Ook hiervoor bent u bij uw aannemer in Purmerend aan het goede adres.

Vergunning

Een monumentaal pand mag u niet zomaar laten restaureren. Hier heeft u van uw gemeente een omgevingsvergunning voor nodig. Met het definitieve restauratieplan wat wij samen met u opstellen kunt u een voorstel bij uw gemeente indienen. Deze beslist dan aan de hand van een aantal voorwaarden of u de restauratie werkzaamheden mag laten uitvoeren.

Kom in contact

Wilt u meer weten over het aanvragen van een omgevingsvergunning? Of zoekt u een specialist voor het opstellen van een restauratieplan? Dan zijn wij u in Purmerend en in de omgeving van Purmerend graag van dienst. Neem telefonisch contact met ons op of dien uw aanvraag in door middel van het offerteformulier.